Vi arbetar för ett samhälle
fritt från diskriminering.

Om kakor (cookies)

Do.se använder kakor (cookies). Vi sparar bara kakor som är viktiga för att webbplatsen ska fungera bra för dig som användare.

Kakor är små textfiler som webbplatsen begär att få spara på din dator. Kakan ger dig som besökare tillgång till olika funktioner.

Om du inte vill att kakor sparas på din dator kan stänga av dem i din webbläsare.

OBS! Kakorna på do.se sparar ingen personlig information om dig som besökare - exempelvis namn, e-post eller din dators IP-adress.

Det finns två typer av kakor

  1. Permanenta kakor ligger kvar på din dator eller i mobilen under en bestämd tid.
  2. Temporära kakor lagras tillfälligt på datorn eller i mobilen när du besöker en webbplats. Dessa kakor raderas så fort du stänger webbläsaren.

Kakor på do.se

Funktionen acceptera kakor

Det sparas en kaka för att hålla reda på om du har godkänt att kakor vid ditt besök. Ingen personlig information sparas och kakan försvinner efter ett år.

Matomo Analytics

Dessa kakor ger oss bland annat information om antal besökare på do.se, vilka sidor de besökt och från vilka sidor de kom in till do.se. Informationen används för att kunna förbättra din upplevelse av webbplatsen. Ingen personlig information sparas och kakorna försvinner efter mellan 30 minuter till två år.

Lagen om elektronisk information

Allmän information om kakor och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats Länk till annan webbplats..

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Sidinformation

Senast uppdaterad: 9 maj 2022