Filmer om trakasserier och sexuella trakasserier

Att utsättas för trakasserier eller sexuella trakasserier kan vara diskriminering. De scener som utspelar sig i våra filmer om trakasserier och sexuella trakasserier skulle kunna hända i verkligheten. Det ska ingen behöva uppleva. Arbetsgivare och skolhuvudmän har ett ansvar att förhindra trakasserier och sexuella trakasserier.

Trakasserier på jobbet

Att utsättas för trakasserier på jobbet kan vara diskriminering. Ingen ska behöva uppleva det. Därför har arbetsgivare ett ansvar för att förhindra trakasserier. Enligt diskrimineringslagen.

Sexuella trakasserier på jobbet

Att utsättas för sexuella trakasserier på jobbet kan vara diskriminering. Ingen ska behöva uppleva det. Därför har arbetsgivare ett ansvar för att förhindra sexuella trakasserier. Enligt diskrimineringslagen.

Sexuella trakasserier i skolan

Att utsättas för sexuella trakasserier i skolan kan vara diskriminering. Ingen ska behöva uppleva det. Därför har skolans huvudman/rektor ett ansvar för att förhindra sexuella trakasserier. Enligt diskrimineringslagen.

Trakasserier i högskolan

Att utsättas för trakasserier i högskolan kan vara diskriminering. Ingen ska behöva uppleva det. Därför har högskolan ett ansvar för att förhindra trakasserier. Enligt diskrimineringslagen.

Filmerna i fler format

Tillbaka till toppen